Maailm

MINEVIKUHETK | 2. oktoober: ilmavalgust nägi vastuoluline organisatsioon Opus Dei (6)

LISA KOMMENTAAR

Sir20. mai 2021, 08:47
Rotary klubi või mõni partei on kordades rohkem vastuoluline, sektantlik ja salaorganisatsioon kui kõnealune ühendus. Olles näinud OD tööd lähedalt, saan öelda, et midagi, milles neid süüdistatakse ma ei märganud.
Sir20. mai 2021, 08:45
Väga tore organisatsioon ja väga vajalik olnud paljudele inimestele. Sektiga võrrelda on kohatu; vabamüürlusega samuti. Erinevalt vabamüürlusest on organisatsiooniga liitumine üsna vaba ning selle tegevuses osalemine täpselt nõndasamuti. Olen näinud selle organisatsiooni tööd ja tegemisi (Eestis) väga lähedalt ja sekti või salaorganisatsiooni tunnuseid ei leidnud. Iga partei Eestis on kolm korda rohkem sekt või salaorganisatsioon kui Opus Dei. See, et mõnele inimesel mõni asi minevikus sobinud pole, on arusaadav. Aga et OD liikmed pühaduse poole püüdlevad on samuti selge.
Tõesti2. oktoober 2019, 13:30
see on nagu terroriislami puhulgi - saatan on üle võtnud Jumala rolli, nii et inimesed, kelle aju on totaalselt ära pestud järgivad enda arvates Jumalat, aga tegelikult käivad saatana järel.
Kes tahab lähemalt lugeda mis õudus see on:2. oktoober 2019, 13:26
http://opsisewaade.blogspot.com
Jah2. oktoober 2019, 13:24
katoliku kirikut sellepärast Eestis enam ei ole, sest selle on usurpeerinud kaks jubedat sekti Opus Dei ja Neokatehumenaat, viimane pole esimesest kuigi parem.
lugesin raamatut Opus Dei2. oktoober 2019, 12:56
Kohutav, hoidke eemale! Kuidagi on nad Eestis jõudnud väga kõrgele.