Maailm

MINEVIKUHETK | 14. august: Roosevelt ja Churchill allkirjastasid Atlandi harta (4)

LISA KOMMENTAAR

Smif15. august 2019, 18:00
Teise maailmasõja järgi pidi see tore plaan käiku minema täielikult...ainult et see maailmasõda ei ole täitsa täielikult läbi...üks paha-Hitler kukutati aga teine paha-dzugashvili(stalin) ju jäi alles ja tänu ameeriklatele kes ei tahtnud asja lõpuni viia.Praegune putleri hirmurezhiim jätkab stalini teed ja käitud 1ühele nagu Hitler,ähvardab ja tungib kallale naabritele ja viib läbi natsipoliitikat pidas oma rahvust kõrgemaks teistest ja soov venestada anastatud maid.Venemaal tuleks loobuda tuumarelvast,vähendada armeed ja likvideerida kidralstaap,ÜRO-s lihtliimeks kellel ei ole vetoõigust.
Atlantic14. august 2019, 15:59
5. juulil 1944 kirjutas Daily Mail: Nõukogude Liit teeb tõsiseid pingutusi, et vabastada kolme Läänemere Nõukogude vabariiki. Meie võime omalt poolt suurele liitlasele soovida ainult parima edu, sest sellega lõpeks kord ometi tüütu lobisemine Baltimaade üle ja Nõukogude Liit saaks oma nii suure eduga alustatud ülesehitustööd Nõukogude Leedus, Nõukogude Lätis ja Nõukogude Eestis jatkata, kuigi sõja tähe all. Ühtlasi võib loota, et Moskvas viibivad Leedu, Läti ja Eesti patrioodid pöörduvad tagasi Baltimaadele.
14. august 2019, 11:23
Suur osa saksamaa taasüles ehitatud osalesid Türklased, USA, Inglismaa, Austraalia, Itaalia ja Prantsusmaa! Selleks läks aega 11 aastat! Suurosa on tänapäeval investori ära läinud Türgi, USA, Austraalia ja poole jalaga ka Inglismaa. Nüüd on Saksamaa ise saanud teiste riikide investoriks, ka Eesti riigile on ta investor! Noh kuskil 26% kuna see on ebakindel riik.
14. august 2019, 10:39
ja lõpuks müüdi ida-euroopa,k.a.eesti,ikka onu joe´le maha!