Foto: Pexels.com
Maailm
12. detsember 2018, 15:29

VÕIGAS VIDEO | „Fortnite'i“ mänginud mees lõi otse-eetris oma rasedat naist näkku (28)

Möödunud nädalavahetusel kerkis ühe austraallasest streamer'i tuntus mitmekordselt. Kahjuks polnud tema populaarsuse ootamatuks tõusuks uskumatuna tunduvad mänguoskused ega muu säärane, vaid inetu vahejuhtum, kus ta otse-eetris enda abikaasat näkku lõi.

MrDeadMoth nime kandev 26-aastane Twitch.tv kasutaja (kodanikunimega Luke Munday) mängis parasjagu hitt-teost „Fortnite'i“, kui tema 21-aastane abikaasa tuli mehele teatama, et on aeg mängimine lõpetada ning sööma tulla, vahendab News.com.au. Naise sõnul olevat õhtusöök valminud juba tund aega tagasi. Munday keeldub mängu lõpetamast ning lubab selle asemel „peagi tulla“.

Kannatuse katkemise tagajärjel asus naine nähtavasti oma abikaasat erinevate esemetega loopima, üheks neist suur tükk pappi, mis ka kaamerasilma ette jäi ja mille mees vihaselt tagasi viskas. Mõnekümne sekundi pikkune sõnasõda päädis lõpuks sellega, et Munday tõusis püsti ja astus kaamera vaateväljast eemale. Järgmisena kuulevad otseülekande jälgijad heledat laksu ja seda saatvat nuttu.

Antud stsenaarium leiab vähem kui viie minuti jooksul aset veel vähemalt kolmel erineval korral. Vägivallatsemise vahepausidel annab naine mehe vaatajatele valjuhäälselt teada, et viimane lõi teda näkku ning et naine on rase. 

Kaameratagused sündmused ei jäänud aga ilma tunnistajateta, kahjuks pidid paarikese omavahelisele tülile tunnistajaks olema nende kaks tütart, üks kolme- ja teine pooleteiseaastane.

Kohale kutsutud politsei vahistas mehe ning talle esitati süüdistus vägivallatsemises. Praegu ootab mees neljapäeva, mil toimub kohtuistung. Munday enda sõnul ei ole tema näol tegemist naisepeksjaga, nagu video põhjal arvata võiks.

„See oli ühekordne juhtum, mu abikaasa teab seda ja ta kinnitab seda kohtus,“ ütles Munday teisipäeval Austraalia meediale kommentaare andes. „Kohtul on minu tunnistus, neil on tema tunnistus ja need ühtivad. Mitte mingisugust probleemi siin ei ole,“ väitis mees.