Foto: Ardo Kaljuvee
Maailm
4. detsember 2018, 21:22

GALERII | VISKI, TÄTOKAD JA ROCK’N’ROLL: Telliskivis kogunesid burboonihuvilised

Nädalavahetusel jõudis Eestisse Bulleit Community Ink kampaania, mis ühendab tätoveerimis- ja viskikultuuri ning loominguliste inimeste kogukonna. Globaalset viskisaadikut võõrustas Euroopa tuuri vahepeatusel Tallinnas Telliskivis Renard motopoes Pirados stuudio grafitikunstnik Silver Seeblum.

Telliskivi loomelinnakus BBQ-baaris One Sixty toimunud ürituse peakülaliseks oli auhinnatud maailmaklassi viskiekspert, Bulleit burbooni brändisaadik Austrias ja Saksamaal Alexandra Bisanz (@Bulleitbabe).

„See kõlab nagu klišee, aga mu elustiil on rock’n’roll. Mu töö on see, et sõidan Harley-Davidsoniga mööda maailma ringi, võistlen ja koolitan üle maailma ning korjan mäletuseks tätoveeringuid,“ lausus Bisanz, kes tõi Eestist suveniirina kaasa kunstnik Vitali Gedzo tätoveeringu ning jõudis koolitada ka kohalikke baarmeneid.

Viskieksperdid ning baarmenid tutvustasid huvilistele ameerika bourbon-viski ajalugu. Vestlusringis räägiti tätoveerimise ajaloost ja kultuurist ning viski seotusest kogukonnaga.