Mõnikordpanevad videomängud lihtsalt kätega vihast vehkima.Foto: Pexels.com
Maailm
27. august 2018, 13:56

VIDEOD | Vaata, kuidas videomängud ajavad noori raevu ja panevad mööblit lõhkuma (5)

Viimaste päevade murepilvede hajutamiseks tahame panna südamele, et oma kaotusvalu on võimalik leevendada ka nii, et ohvriteks on vaid enda närvid, rahakott, materiaalsed esemed ning vaatajate-kuulajate kõrvakiled.

Hoiatus: allolevad videod sisaldavad keskmisest vängemat keelekasutust!

YouTube'i kasutaja W2S on enda kanalile üles laadinud video, millesse on kokku kogutud kõik need hetked, mil noormees on jalgpallimängu „FIFA“ peale närvi läinud ning seejärel kas oma mängupulti või lausa mööblit lõhkuma asunud. Võime vaid ette kujutada, mis poisi toa seinast alles on jäänud.

Professionaalne e-sportlane ja ameerika jalgpallimängu „Madden“ fänn Kent „Kaus“ Auslander jäi ühel võistlusel ääretult kehva kaotusseisu ning see rikkus ta tuju niivõrd palju, et mees otsustas oma rahulolematusest kõikidele kohalolijatele ja vaatajatele teada anda. Ühel hetkel muutus noormehe sõim niivõrd naeruväärseks, et kuulda võib nii taustal askeldavate inimeste naeruturtsatusi kui ka kommentaatorite hoiatust, et kui Auslander veel kaua jätkab, võib temast internetimeem saada.

Kõige värvikam näide kodumaisest raevust kuulub kindlasti Eesti ühele tuntuimale streamer'ile ja juutuuberile Istoprotcentile, kes nüüdseks legendaarseks saanud klipis rallimängus  „Dirt 3“ hakkama üritab saada.