Foto: Envato Elements
Kooli ABC | Sisuturundus
23. august 2018, 14:49

Huvikool, kus saab rõõmsalt tegutseda 47 erinevas ringis!

Tallinna Kanutiaia Huvikool on kesklinnas tegutsev munitsipaalhuvikool, kus saab harrastada muusikat, teatrit, tantsu, kunsti ja disaini ning erinevaid tehnika- ja puutööalasid. Kokku tegutseb Tallinna Kanutiaia Huvikoolis 47 huviringi ja kuutasud jäävad vahemikku 12 kuni 65 eurot.

Juba 1880. aastal ehitatud põneva ajalooga majas on lapsed ja noored tegelenud oma lemmikharrastustega alates 1950. aastast. Vahetunud on küll maja nimetused, kuid Kanutiaia Huvikoolil täitus tänavu 1. veebruaril kõnealuses majas neljakümnes tegevusaasta. Kanutiaia laste- ja noorteteater tähistab aga selle aasta 29. septembril oma 60. tegevusaastat. Maja teise korruse teatrisaali lavalaudadel on oma esimesed sammud teinud tuntud kultuuriinimesed, näiteks Kalju Komissarov, Ingo Normet, Tarvo Krall, Toomas Lõhmuste, Andres Puustusmaa, Anne Veesaar.

Huvikooli on oodatud on 4–19-aastased lapsed ja noored ning loomulikult ka täiskasvanud. Osaleda saab näiteks näiteringides, klaveri-, plokkflöödi-, kandle-, viiuli-, kitarri- ja basskitarri ning trummiõppes, pop-laulus, joonistamise ja maalimise ABC-s, mART-stuudios, kunstistuudios, lasteteatris “Väike Ooper”, mudilaste loovusstuudios, laste ja noorte äriõppes, rõivaste õmblemis- ja disainistuudios, puutöös ja meisterdamises, filmiringis, robootikas, SIXTINA tantsu- ja modellistuudios, POKI-i tantsustuudios, kooristuudios.

Huviline leiab kohe kindlasti sellest majast sobiva huviringi, aga ka toredad sõbrad ja rõõmsameelsed õpetajad. Kuna mitteformaalses õppes osalemine on vabatahtlik, siis suhtlus õpilase ja õpetaja vahel vahetum. Paljud huvihariduses osalenud lapsed ja noored on siit leidnud ka oma tulevase elukutse. Lisaks on oluline roll sotsiaalsete oskuste kujunemisel – enesedistsipliin ja kohusetunne, teistega arvestamine ning meeskonnatöö.

Registreerimine huviringidesse on alanud ning seda saab teha kodulehekülje www.kanuti.tln.edu.ee kaudu. Sealt leiab ka täpsemad ringide tutvustused, esimeste kohtumiste ja tundide ajad ning õpetajate kontaktid. Kõik huvilised on oodatud ka avatud uste nädalale 3.-9. septembrini! Huviringide põhikomplekteerimine toimub septembrikuu esimestel nädalatel, kuid vabade kohtade olemasolul saab liituda ka õppeaasta jooksul.