Foto: Epic Games
Maailm
20. märts 2018, 13:33

Ülimenuka videomängu mängimine toob ühele noormehele igakuiselt sisse 500 000 dollarit

„Fortnite Battle Royale“ on hetkel kõige tulisem söetükk mängutööstuse hiiglaslikus lõkkes ning seda kirjeldab ilmekalt ka teose tõttu striimimisplatvormi Twitch.tv tippu tõusnud Tyler „Ninja“ Blevins – nimelt teenib mees väidetavalt pea 500 000 dollarit kuus!

Videomängud on juba pikalt Blevinsi pärusmaa olnud, kuna tema näol on tegemist endise professionaalse Halo mängijaga. Nüüd aga lõbustab mees vaatajaid striimide vahendusel, olles kokku kogunud 3,7 miljonit jälgijat Twitchis, 5 miljonit tellijat YouTube’is ning mitu miljonit jälgijat teistel sotsiaalmeedia platvormidel.

Korraliku tõuke andis Blevinsile tema hiljutine ülekanne, kus mees mängis „Fortnite’i“ koos tuntud räppari Drake’iga. Hiljem liitusid nendega ka räppar Travis Scott ning Ameerika jalgpallur Juju Smith-Schuster. Blevinsi tähelend on olnud korralik, ent see pole mehele niisama lihtsalt sülle kukkunud – oma Halo karjääri kõrvalt käis nooruk tööl ja koolis ning soovitab seda teha ka kõikidel neil, kes kunagi sarnast ametit noolivad. Lisaks kirjeldab Ninja põgusalt, kuidas nad abikaasaga igakuiselt heategevusest osa võtavad.

Pole kahtlustki, et mees on paljudele noortele positiivseks eeskujuks.