Foto: Rockstar Games / Take-Two Interactive
Maailm
8. märts 2018, 14:52

Internetti hullutavad põnevad kõlakad hittmängu „GTA 6“ kohta

Eestlaste kõige lemmikum videomänguseeria „Grand Theft Auto“ on taaskord päevakajaline. Rooster Teethi uudistesaate The Know väidetel on neil siseinfot järgmise „GTA“ kohta.

Seeria tulevane numbriline osa leiab nende sõnul aset kahes lokatsioonis – juba varasemalt tuntud Vice Citys ning kusagil Lõuna-Ameerikas. Sellest tulenevalt vahendab The Know, et mängule viidatakse stuudiosiseselt kui „Project Americas“ ehk Projekt Ameerikad, mis lisaks kaalu kahe keskkonna kasutusele.

Lisaks sellele näeme me väidetavalt esmakordselt ka seeria esimest naispeategelast, ent pole teada, kas „GTA 6“ sisaldab oma eelkäija kombel mitut peategelast või mitte.

Muidugi tuleb toonitada, et tegemist on kõigest kuulujuttudega, ent spekuleerida on alati tore. Võttes arvesse, et „GTA V“ tõi seeria juba teistkordselt San Andrease maakonda (nagu „GTA: San Andreas“ enne seda) ning „GTA III“ ja „IV“ mõlemad leiavad aset Liberty Citys, ei ole asukohtade taaskasutamine üldsegi mitte uskumatu.

Siiski on „GTA 6“, olgu siis kirjeldatud kujul või hoopiski totaalselt erinev sellest, totaalne tulevikumuusika – „GTA Online“ toob hetkel Rockstarile hunnikute viisi raha sisse ning sel sügisel peaks kõigi eelduste kohaselt turule jõudma ka stuudio kauboiseiklus „Red Dead Redemption 2“.