Maailm

VIDEO | Näljane mõmmik tahtis natuke grill-liha saada (4)

LISA KOMMENTAAR

JUSS6. september 2017, 13:29
Rumal pealkiri. Karu ei taha NATUKENE. Näljane karu ei degusteeri, vaid võib ühe jutiga kümmekond kilo liha kinni pista. Või enamgi veel. Nii et tegelikult oli reaalne võimalus, et loom lisaks vähesele grill-lihale ka mõne tema nina all kätega vehkiva heas toitumuses kõrvalseisja õnneks võtab ja pehmemad kehaosad ära sööb.
kahtlane6. september 2017, 11:48
Mis roosa vidin selle karu kaela küljes on? Kas kodustatud karu või mingisugune saatja? See võib ka lavastatud video olla kodustatud karuga. Inimestele jääb mulje et tegemist metsloomaga.
JUHAN5. september 2017, 23:50
Minu lapsepõlve luuleraamatust. Kui ma alles lugema õppisin. Salmike nälja ning söömise kohta. Tegelasteks olid loomad ja linnud.
Ka mul on õigus süüa,
miks vastad sõimuga?
Ja kui ei taha anda,
siis võtan võimuga!
!!!5. september 2017, 22:22
Mingi t.o.p.a,k,a.v.õ.i,t,u ameeriklane vist. Muuseas must karu, baribal, on suhteliselt agressiivne loom ja võib kergesti inimest rünnata. Seda enam, et mees esines antud juhul toidukonkurendina, püüdes karu isuäratavalt lõhnava liharoa juurest ära ajada. Sellesama, mida karu ilmselt juba enda omaks pidas.
Karu on vägagi väle ning hea tahtmise juures võinuks meheni jõuda ammu enne seda, kui too ründele reageerida ja majja varjule oleks põgenenud. Turakalveel vedas. Pildi järgi on ta üsnagi rammus mees, kel piisavalt hea liha kontide peal. Muidugi näljase karu pilgu läbi vaadates.