Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Õhtuleht 80
I maailmasõda
II maailmasõda
Maailm
8 viga, mida liha grillimisel kiputakse tegema
(8)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(8)
värskemad
parimad
vanimad
Mari
15. juuli 2017, 06:36
Külm liha ei jahtu toatemperatuurini, vaid hoopiski soojeneb. Kes küll kirjutab taolisi mõtlematusi???
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
34
Hark
15. juuli 2017, 09:37
Greete Kõrvits 2.A klassist.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Veganpiff
15. juuli 2017, 02:22
Kas keegi sööb tänapäeval veel liha??
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
30
6
Canis
15. juuli 2017, 05:03
Mul koer sööb veel küll! Kapsast ei taha.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
23
Aadu
15. juuli 2017, 02:16
Ikka 4 viina ja yks grill - postiga yks liha veganitele ... hôkk
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
12
bakterihullud
14. juuli 2017, 23:34
Palju neid baktereid üldse ellu jääb, kui grill läheb tulikuumaks?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
29
kõige suurem viga
14. juuli 2017, 23:23
on üldse mõte grillima hakkamisest. Võiks piirduda paari õlle ja ühe viinaga.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
2
28
ab
14. juuli 2017, 23:47
kas ikka ühest jätkub? iseasi kui liitrised v suuremad!
Teata ebasobivast kommentaarist
1
19
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (8)