"Teelt eksides on võimalus leida mõni uus imeline paik. Täna Endla ääres," jagas Kertu Jukkum enda pühadeavastust.Foto: Kertu Jukkum Instagram
Mitmesugust
26. detsember 2016, 23:44

Kogenud seiklejahing Kertu Jukkum eksis metsas ära ja tegi imelise avastuse

Seiklejahing Kertu Jukkum ei teinud ka jõuluajal matkamisele allahindlust ja vastupidiselt, leidis uue põneva koha ekslemiseks ning looduse nautimiseks.

"Teelt eksides on võimalus leida mõni uus imeline paik. Täna Endla ääres," jagas Kertu Jukkum enda pühadeavastust. Eks ka kogenud seiklejahing võib teelt eksida ja aeg-ajalt soovitatakse parimate kohtade avastamiseks end nimelt "ära eksitada".

Kertu nakatab enda matkapisikuga ka lähedasi ning ka tädikohustus täites veedetakse aeg loomulikult ikka looduses! "Parimad matkateed tuleb varakult selgeks õpetada," jagas Kertu toredat fotojäädvustust ligi nädal tagasi.

Parimad matkateed tuleb varakult selgeks õpetada #tädirõõmud #kakerdajaraba

A photo posted by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on

Endla järve ääres asub põnev matkarada, mis algab Kärdes asuva infotahvli juures ja lõpeb Toomal, raja läbimiseks kulub keskmiselt 3 tundi. Rada kattub enne Toomale jõudmist Männikjärve raba õpperajaga, kus liigutakse jalgsi ja rada on looduses tähistatud puudel asetsevate kollaste värvimärkidega.

Teelt eksides on võimalus leida mõni uus imeline paik. Täna Endla ääres #jõulud2016

A photo posted by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on