Sisuturundus
8. detsember 2022, 10:35

Jah, parima jõulukingi leiad just siit!

Jah, lugesid õigesti – parima, sest aeg kõige kallimale või kasvõi iseendale on kordades väärtuslikum kui mõni materiaalne ese.

V Spaahotell on Tartu südames asuv palavalt armastatud hotellikompleks, kus igaüks leiab oma kehale ja hingele kosutust – olgu see veemõnudest pakatav spaaelamus, võrratuid maitseid pakkuv õhtu restoranis Joyce või kosmiliselt romantiline öö mullivanniga numbritoas. Miks mitte ka kõik eelnimetatud üheskoos. 

Foto: LAURI LAAN

Kuidas kingitust valida? Perede lemmikuks on kujunenud ruumikad Superior toad (just oma võimalustega mahutada suuremaid peresid) ning loomulikult mullivanniga Deluxe toad, mille klaasseinaga vannituba just pisematele elevust pakub.

Perede suurimaks hitiks on perepakett „Vahva vaheldus AHHAA või ERMi külastusega“. Tihtipeale võetakse paketti isegi kaheks järjestikuseks ööks, et mõlemad päevad sisustada atraktsioonide külastusega ning õhtul spaamõnusid nautida.

Lisaks kultuuri ja spaakeskuse nautimisele tasub muidugi ka hoolitsusi proovida. Kui lapsevanemad muretsevad siinkohal, et hoolitsuste nautimise ajaks ei ole oma last kuhugi jätta, siis tea, et V Spaahotellis pakutakse spetsiaalseid massaaže ka lastele. Nii et las su väike härra või pisipreili mõnuleb ka!

Romantikute valikuks on kindlasti eelkõige Deluxe toad ning mullivanniga sviidid. Kombineerides spaapaketi romantilise õhtusöögiga Joyce’is, muutub teie ühine aeg selliseks, milline üks õige romantikapuhkus olema peab. Ja nagu me kõiki teame – selleks, et suhe toimiks hästi, tuleb võtta aega üksteisele. Eemal argimuredest, tööst, lastest ja lemmikloomadest.

Paaride tõeliseks lemmikuks on kujunenud romantikapakett „Võrratu luksus“ koos 3-käigulise õhtusöögiga, mis hõlmab endas romantilist ööd mullivanniga Deluxe toas.

Loomulikult on omaette võlu V Spaahotelli hoolitsustel ja massaažidel, mida on valikus eriti palju – alustades võilille kehahoolitsusest või merevaigurituaalist kuni šokolaadimassaaži ja Abhyanga massaažini välja. Paaride hulgas on eriti populaarsed duaalmassaažid, mille puhul saate kallimaga samal ajal protseduuri nautida.

Kui sa ei oska aga armsale inimesele ühtegi konkreetset paketti valida, siis tuleb appi V Spaahotelli kinkekaart. Valikus on nii rahaline kinkekaart (mis jätab valikuvabaduse kingisaajale) ning loomulikult ka paketipõhine. Kinkides paketi, teed asja kingisaajale eriti lihtsaks – vaja on vaid sõita kohale ning nautida lõõgastavat puhkust! Just puhkus ja argimuredest eemale saamine on see, mida on vaja väikeseks keha ja aju restardiks!

Kinkekaardi saad kiirelt ja mugavalt osta www.vspahotel.ee!