Kersti Eero 22. november 2022 14:05

„Kõik restoranid püüdsid eristuda ja tulid välja uute asjadega. Aga kui konnaga oli nii ja naa, siis krokodilli eestlased kindlasti omaks ei võtnud,“ ütleb 1990ndatel Viru hotelli toitlustust ja Karl Friedrichi restorani juhtinud Ritta Roosaar.

Tal endalgi on 90ndatest aastatest kaks kogemust krokodilliga. Üks pärineb Kolga mõisa restoranist ja teine Niguliste kiriku taga asunud vanalinna restoranist ning mõlemad lõppesid toidumürgitusega.

„Kolga mõisas olid menüüs kõikvõimalikud eksootilised lihad, terve loomaaed oli kokku pandud,“ tõdeb Roosaar, et pilt toidukaardil oli kirjum kui toona Tallinna loomaaias. „Kes seda teab, millal nad sügavkülma olid pandud, kuidas neid sulati või mitu korda külmutati.“

Küll on tal väga positiivsed mälestused Soomes messil proovitud kängurulihast.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99