Külmutatud Ameerika kanakoivad, pildistatud 1999. aastal mingis Tallinna toidupoes.

Foto: Krista Väli
Eesti
20. november 2022, 07:30

MÜÜT VÕI TEGELIKKUS: 90ndatel meile jõudnud Ameerika kanakoivad olevat ladudes aastakümneid seisnud (1)

Üks esimesi asju, mis pärast taasiseseisvumist eestimaalaste toidulauale jõudsid ning mida tänased keskealised ja vanemad inimesed siiani mäletavad, olid sügavkülmutatud Ameerika kanakoivad. Toona räägiti linna peal, et meile jõudnud koivad olevat kuskil ladudes aastakümneid seisnud, nii et kontki sees juba must.

„Aga selleks, et kanakoibi tuua, tuli kõigepealt hankida raha,“ ütleb üks toonaseid kanakaupmehi Ain Laansalu.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99