Külmutatud Ameerika kanakoivad, pildistatud 1999. aastal mingis Tallinna toidupoes.

Foto: Krista Väli
Kersti Eero 20. november 2022 07:30

Üks esimesi asju, mis pärast taasiseseisvumist eestimaalaste toidulauale jõudsid ning mida tänased keskealised ja vanemad inimesed siiani mäletavad, olid sügavkülmutatud Ameerika kanakoivad. Toona räägiti linna peal, et meile jõudnud koivad olevat kuskil ladudes aastakümneid seisnud, nii et kontki sees juba must.

„Aga selleks, et kanakoibi tuua, tuli kõigepealt hankida raha,“ ütleb üks toonaseid kanakaupmehi Ain Laansalu.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99