Foto: Lingalaid
Sisuturundus
14. juuni 2022, 16:03

Eesti kõige seksikam naine Grete Paia: armastan tünnisaunas mõnuleda – veeprotseduurid teevad nahale head

„Mu vanemad on terve elu naernud, et ma justkui elan vees. Nii juba pisikesest peale. Iga kord, kui me mereranda läksime, jooksin esimesena vette ja tulin viimasena välja. Vesi on minu jaoks alati väga teraapiline olnud,“ tunnistab lauljatar Grete Paia.

Seega pole imestada, et Grete naudib ka tünnisaunas mõnulemist. „Kuna veedan järjest rohkem aega oma Saaremaa lapsepõlvekodus, olen mõelnud, et seal võiks olla tünnisaun. Olen seda pererahvale juba mitu suve rääkinud, siiani ei võtnud nad vedu. Aga siis ma hakkasin neid hirmutama, et võtan hoopis siidikanad. Selle kõrval tundus tünn väga okei asi – muidu tulen veel kanadega,“ seletab Grete naerusuiselt.

Pereliikmete hulgas näitas esimesi leebumismärke Grete vanaema, kes võttis sel kevadel ise teemaks kümblustünni soetamise. „Ma usun, et covid on kindlasti suurendanud tünnisaunade populaarust, sest alati ei olnud võimalik spaasse minna. Seda on nii paljudes aedades näha,“ märgib lauljatar.

Niisiis ongi nüüdseks Grete Saaremaa kodu hoovi paigaldatud Lingalaiu stiilne kümblustünn. „Lingalaiu disain on kaunis ja mulle on jäänud mulje, et just nemad pakuvad kõige kvaliteetsemaid kümblustünne. Ka nende lähenemine on väga personaalne ning mul oli võimalik ise valida sisu ja muud lisad,“ kiidab noor naine.

Foto: Lingalaid

Grete valis välja Lingalaiu parima ja kõige luksuslikuma mudeli: Lux. „Kui juba võtta tünnisaun, siis ikka nii, et on võetud – mitte sedaviisi, et tahaks mõne aja pärast uut ja paremat. Lux on kõige rohkemate lisadega ning selle sisu on ergonoomiline ehk keha järgi voolitud. Mulle meeldis ka see, et ahi ei ole eraldiseisev osa tünnist, vaid sisse integreeritud. Lisaks on Lux veel eriti ilusa välimusega – silmailu peab olema!“ selgitab Grete. Muuseas, integreeritud ahi on kauni klaasuksega ning tekitab pimedamal ajal kaminaefekti.

Lux kümblustünni mahub korraga seitse-kaheksa inimest, nii et seal saab mugavalt istuda ka suurema seltskonnaga. „Ma tegelikult ei oskagi veel öelda, kes seda kümblustünni eelkõige kasutama hakkavad. Ilmselt mina ja mu sõbrad, aga loodan, et ema, isa ja vanavanemad harjuvad ka ära,“ lausub Grete ja lisab: „Kuna mu töö nõuab palju suhtlemist ja seltskonnas olemist, siis laen ma ennast tegelikult ajal, kui olen täiesti üksi. Usun, et tünnisaun on hea koht täitsa omaette olemseks.“

Foto: Lingalaid

Üldiselt on Grete alati olnud väga suur spaas käija, kuid viimastel aastatel on nii kiire olnud, et spaatama väga palju ei jõua. Nüüd on tänu kümblustünnile võimalik spaamõnusid nautida otse koduaias! „Ma arvan, et koduspaa ongi tegelikult kõige parem variant,“ leiab ta.

Hiljuti kuulutati Grete ka Eesti kõige seksikamaks naiseks. Lauljatar on arvamusel, et kauni välimusega on tihedalt seotud just iseenda eest hoolitsemine ja lõõgastumine. „Minu elutempo on muidugi praegusel ajal nii kaootiline, et tuleb ette perioode, kus magan kõigest neli tundi... Hetkel saan veel selle peal liugu lasta, et olen 26-aastane, aga pikka pidu vist enam ei ole – peab iluune peale rohkem mõtlema,“ naerab Grete ja ütleb seejärel tõsisema häälega: „Aga muidu on kindlasti oluline puhata, lõõgastuda ja enda eest hoolitseda. Et olla seksikas ja enesekindel, pead ennast tundma hästi, puhanuna ja mugavalt.“

Foto: Lingalaid

Niisiis soovitab Grete hea enesetunde ja välimuse nimel võtta hetki iseenda jaoks. „Kasvõi ühel õhtul ja tund aega – see kõik teeb enesetunde paremaks. Veeprotseduurid on nahale nagunii head.“

Kuigi kümblustünn on ideaalne aastaringselt, ootab Grete eelkõige talvist tünnis mõnulemist. „Õues on 15 külmakraadi, karvamütsid on peas, soojeneda tünnis ja siis hüpata lumme – see on nii mõnus! Talvel on tünnisaun palju ekstreemsem kogemus,“ sõnab ta.

Kui tahad olla sama kaunis, enesekindel ja puhanud nagu Grete, siis tutvu Lingalaiu kümblustünnide valikuga SIIN.