Eesti uudised

Kes määrab karistusi? Kas sõjaroimarite karistusi muudab ka see, kes selle sõja võidab?

KUIDAS SAAB KARISTADA VENEMAA SÕJAROIMAREID? Peaprokurör Andres Parmas: kui leidub süütõendeid, siis ei ole mingit tähtsust, kes on võimul (6)

LISA KOMMENTAAR

isegi kui...5. aprill 2022, 16:06
Isegi kui see oleks filmi stenaariumile omaselt usa enda korraldatud, provotseeritud selleks, et euroopa venemaa sõtuvuselt kiiremini usa sõltuvusele ( nafta, vili + miljardites relvaostulaenud) üle läheks, on oleks see sama nagu kanepisõltuvuselt kokasõltuvusele üleminek. Uus sõltuvus oleks lihtsalt olulisem kallim ja temast vabanemine veelgi raskem. Lõppfaasis oleks vaid ahnuse ja kurjuse suhe veidi erinev ,kui sedagi..
must-valge maailm5. aprill 2022, 11:04
Ei tasu ennast ja ka lugejaid petta. Palju loeb poliitiline hetke-suunis. Kui "vale" inimene või organisatsioon on süüdlane, küll siis asja uurimine katki jäetakse ja isgi väga ebainimlike kuritegude korral. . Põhjust pallil käest kukkuda lasta leiab alati ! Ehkki me mõlemad teame,et nii see ei tohiks olla,aga on isegi meil Eesti Vabariigis senini . Mõned inimjätised saavaki karistamatult oma uskumatult ebainimlikke kuritegusid sooritada, kuna esindab kameeleon- ametnike arvates õiget poliitilist suunda.Helmede meelst olla need süvariiklased, tegelikult küünilised tavakujategijad.
Eile4. aprill 2022, 22:33
Kõik, kes ründavad teist riiki, on sõjakurjategijad. Mõned on suuremad, mõned on väiksemad. Kui ründaja tapab inimese, on ta mõrvar. Vahet pole, kes see inimene on. Ja kui pole nn. sõjakuritegu, siis oleks nagu kõik korras.
õige5. aprill 2022, 11:24
Eks ju mõlema osapoole tavakriminaalid saavad sõja olukorda ära kasutada ja enda isiklikust kurjusest "maksimumi" anda. Kalevi alla pühkida ei tohiks ka siis,kui see olekski nende enda riigi kodanik. Kurjategija peab saama ka siis karistuse, kui on n.n. "oma" ! Siis veel rangemaltki, kuna eriliselt küüniline on see kõik siis,kui loodab teisi süüdlaseks lavastada .Kas saab? Kas on nii, et igal juhul saab mõrtsukas karistuse? Usume, et see on nii, nagu esmapilgul ka näib ja seetõttu on vaja väga-väga professionaalset ja ausat uurimist. Pole saladus Venes ja Ukrainas mõlemas on palju k..
njah4. aprill 2022, 21:44
Väidetavalt olla Venemaaga suur viisavabaduse toetaja ja reeturliku piirilepingu kiitja käinud kõigest mõni nädal enne Ukraina ründamist venemaal. MIs ta seal tegi ja mida ta seal putiniga kokku leppis?
amplituut 5. aprill 2022, 17:22
Relvatootjad maad on alati eelnevateks kokkulepeteks ja seejärel provkatsioonideks võimelised , nii venelased ise kui ka teised, sest rahu ajal ju revamüük soikus .Nüüd saavad ka pankurid lisa , kui meeletus koguses laene hakatakse võtma üle terve Euroopa. . Tegelikult oleme igati võimetud selliste õuduste ees ,sest ammu on käes aeg,kus hoopis väikese seltskonna käes olev raha juhib maailma.Vahete-vahel jagatakse neid mõjusfääre veidi ümber.