Kas üheksa-aastane Caralee (fotol kasuema embuses) kavatses tõesti väikevenda tappa, või oli tegu arusaamatusega?

Foto: Murdermurder.news
Maailm
4. juuli 2022, 08:30

Vene orb Caralee – väikevenda tappa üritanud „saatanlik laps“ või tüdrukutirts, kelle hoolimatud kasuvanemad hülgasid? (4)

1997. aastal lendasid kaks armunud ameeriklast Venemaale, et lapsendada üheksa-aastane tüdrukutirts. Eesti piirist umbes 360 km kaugusel asuva väikelinna orbudekodust leitud tüdrukut pidasid nad esialgu perfektseks lapseks. Poolteist aastat hiljem väitis paar, et väike Caralee on ohtlik ja võimeline isegi mõrvaks, mistõttu saadeti ta tagasi Venemaale. Kahe kümnendi pärast rääkis viimaks õnne leidnud naine oma versiooni juhtunust. Kas pettunud kasuvanemad soovisid traagilise minevikuga tüdrukust lihtsalt lahti saada – otsekui defektsest kaubast – või oligi Caralee „saatanlik laps“?

30aastased Crystal ja Jesse olid üritanud aastaid last saada, ent loomulikul teel see ei õnnestunud. Mõistes, et neil jääb üle vaid adopteerimine, hakkas abielupaar usinalt uurima lapsendamistega tegelenud agentuuride veebilehti. Nad sattusid ühele rahvusvahelisle saidile, kus neile hakkas silma foto heledate juuste ja siniste silmadega üheksa-aastasest Vene tüdrukust. „Ta oli kaunis laps,“ märkis Crystal hiljem. Ehkki neid hoiatati, et vanema lapse adopteerimisel võib tekkida omajagu probleeme, oli paar juba oma otsuse teinud. Järgnesid kõik vajalikud asjatoimetused, mis läks perele maksma ligi 30 000 dollarit [üle 26 000 euro].

Edasi lugemiseks: