Apteeker peksis naist „sageli ja lõbuga“, kasutades selleks nii rusikat kui ka kokkukeeratud rätikut. Foto on illustreeriv.

Foto: Pixabay
Eesti
7. juuli 2023, 13:19

VARBLA NAISEPEKSJA: hurmurist apteeker osutus koduseinte vahel julmaks sadistiks (1)

Kui Varbla apteeker Ulrich Scultz Läänemaa külakeses ringi jalutas, oli tihti tema käevangus abikaasa Eva. Mehe näol alati särav naeratus ning sageli näpistas ta abikaasat kelmikalt käsivarrestki. Kui nad aga koduuksest sisse astusid, algas peks ja piinamine – Ulrich oli tegelikult sadist, kelle armutu käitumine viis abikaasa enneaegselt hauda. Ohvri kehalt leitud sinikate ja marrastuste tõttu alustati kohtuprotsessi, mis sai paljude külaelanike meelest ebaõiglase lahenduse.

Schultzide majapidamises toimuv oli ümbruskonnas avalik saladus. Kõik külaelanikud teadsid, et mees peksab naist pea igapäevaselt. Külaelanikud kirjeldasid Evat uskliku, ent lõbusa naisena, kellele meeldis väga pidudel tantsida. Ulrichi peeti seevastu üldiselt tasakaalukaks, ent sageli teravmeelitsevaks meheks, kes istus tantsimise asemel pigem mornilt viinaklaasi taga. Ilmselt oli Eva näol tegemist kauni naisega, sest külamehed üritasid temaga sageli kurameerida – eriti siis, kui ta parajasti apteegis müüjakohustusi täitis. See oli alati Ulrichi silmnähtavalt ärritanud. Apteegis oligi enamiku ajast tegutsenud naine, sest mees üritas igal võimalusel töölt kõrvale hiilida.

Edasi lugemiseks: