Pealtnäha oli Anatoli Slivko näol tegu täiesti tavalise mehega, ent sõbraliku fassaadi taga peitus tõeline koletis.

Foto: Youtube'i kuvatõmmis (OAV Crime)
Maailm
13. juuli 2022, 08:30

NÕUKOGUDE NEKROFIIL: õõvastavaks koletiseks osutunud noortekeskuse juhataja nautis teismeliste poiste tapmist (3)

Möödunud sajandi teisel poolel Lõuna-Venemaal tegutsenud Anatoli Slivko oli pealtnäha täiesti tavaline mees, keda kogukond kõrgelt hindas. Noortekeskuse juhataja osutus aga õõvastavaks sarimõrvariks, lastepilastajaks ja nekrofiiliks, kes tundis naudingut alaealiste poiste väärkohtlemisest ja tapmisest. Ligi 22 verise tegevusaasta jooksul mõrvas koletise nime vääriv venelane seitse last ja korraldas enam kui 40 teismelise poisiga võikaid eksperimente.

1961. aastal nägi 23aastane Anatoli Slivko pealt, kuidas liiklusõnnetuses sai surma varateismeline noormees. Pioneerivormi kandnud lühikese poisi surm tekitas Slivkos mingil seletamatul põhjusel seksuaalset erutust. Õnnetus sööbis selgelt tema mällu ja ta mainis hiljem, et talle jäi selgelt meelde sündmuspaigal õhus olnud bensiini ja avarii keskmes olnud põleva mootorratta lehk. Sellest ajast alates soovis Slivko juhtunut üha uuesti ja uuesti läbi elada.

1963. aastal ehk kaks aastat pärast eelmainitud liiklusõnnetust avas Anatoli Slivko Nevinommõski linnakeses oma esimese noortekeskuse. Seda külastasid eelkõige kohalikud poisid. Kogukond pidas sõbralikust mehest lugu ja teda usaldasid ka lapsed, keda ta igakülgselt toetas. Peagi pärast noortekeskuse loomist hakkas ta looma lähedasemaid sidemeid 11–17aastaste poistega. Tema „väljavalitud“ olid pea eranditult oma ea kohta lühikest kasvu.

Pole kahtlustki, et Slivko kasutas tema hoolde usaldatud lapsi, et taasluua teda 1961. aastal sügavalt erutanud stseeni pioneeripoisi surmast. Mõnel juhul läks ta nii kaugele, et tappis oma ohvri.

Slivko tapmisprotsess oli äärmiselt õõvastav

Edasi lugemiseks: