Eesti

Tõnis Erilaiu lehesaba | Kuidas eestivenelased võitlesid end välismaalasteks (7)

LISA KOMMENTAAR

kolla1. juuli 2021, 20:12
Peale iseseisvumist oleks tulnud kõigile okupantidele tuul alla teha ja praegu oleks rahu majas.
Nii tegi Usbekistan.2. juuli 2021, 09:15
Ja imelik-ei ole kuulnud,et Kreml neid süüdistaks venelaste diskrimineerimises jt. surmapattudes.
Andres1. juuli 2021, 15:32
Tallavad üle idapiiri, toovad sealt suitsu, kärakat ja koroonat. Absurd ju. Kaua neid hellitatakse? Lätis, Leedus sellist jama küll ei ole.
Heh1. juuli 2021, 22:56
Daun kui sa midagi ei tea ole tola vait tsuhnajobanaja
Hall pass.1. juuli 2021, 08:59
Hall rass. Mõnes mõttes on nad isegi eelisolukorras.Saavad üle Venemaa piiri ilma viisata.Samuti EL piirid on neile lahti.Vaid tööle EL riikides ilma tööloata ei võeta.Aga kes neid umbkeelseid tahabki?
Ruts. 1. juuli 2021, 15:18
Tore venekeelne naabrinoormees küsis:..Kas võtan Eesti või Ukraina kodakondsuse,,! Eesti keelt valdad vabalt, aga juured on Ukrainas, võta Ukraina kodakondsus.Nooruk oli rahul pakutuga, mina ka. Kodakondsus peab tulema hingest ja südamest!
Oswald1. juuli 2021, 16:13
Oli aeg kui endisest N-Liidust läksid inimesed Lõuna-Ameerikasse mingitesse istandustesse tööle. Üks naine tehasest Metallist müüd maha kogu oma maise vara, et saada Brasiiliasse või kuhu tööle. Ei mäleta enam täpselt. Küsisin, et mida imet sa sinna lähed, kohalikku keelt ju ei oska. Ta vastas, et kogu maailm oskab vene keelt. Lõpuks tuli välja, et see Ujula tänavas asunud firma mis värbas inimesi Lõuna-Ameerikasse tööle, oli libafirma ja läks koos töölesoovijate rahaga. See vapper naine võeti Metallisti tööle tagasi ja tehti vist isegi mingi korjandus tema abistamiseks.