Sisene
Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Digilehed
Ristsõna
Laps
Eesti ajalugu
I maailmasõda
II maailmasõda
Voldemar Kuslapi kalmukolumn
Tõnis Erilaiu lehesaba
Tõnis Erilaiu autorikülg
Telli
Sisene
Otsi
Telli
Ajalugu
Eesti
Maailm
Väljaanded
Õ
Õhtuleht
E
Elu
S
Sport
N
Naine
T
Tervis
R
Rahatarkus
L
Loodus
L
Liigume
A
Ajalugu
T
Toidutare
K
Kodu
R
Ristsõna
L
Laps
Digilehed
Õhtuleht
Eesti Ajalugu
Kalale! Looduses
Kodukiri
Käsitöö
Naisteleht
Nipiraamat
Tiiu
Ristiku Ristsõnad
Olulised
Telli
Reklaam
Kontakt
Vihje
Sotsiaalmeedia
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Rss
Eesti
Tõnis Erilaiu lehesaba | Kuidas Räpina parun 15 620 latikat võlgu jäi
(4)
LISA KOMMENTAAR
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(4)
värskemad
parimad
vanimad
Juss
10. mai 2021 21:40
Pildil on nurg!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
5
Jäin ka vaatama!
11. mai 2021 07:24
Meil, Omedus, kutsutakse neid "kildudeks"!
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Huvitav jah.
10. mai 2021 08:55
Et just latikad.Oli see mingi ekvivalent? Peipsis ju muud kala ka.Näiteks siig hulga väärtuslikum.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
@täna 14:15
10. mai 2021 14:40
Tohoh!Minu teada rändas soolasiig Peipsist ikka aadlirahva toidulauale.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
online@ohtuleht.ee
TELLIMINE JA KOJUKANNE
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee
facebook
twitter
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (4)