Main ohtuleht logo
Sisene
  • Uudised
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Rahatarkus
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Digilehed
  • Ristsõna
  • Laps
  • Eesti ajalugu
  • I maailmasõda
  • II maailmasõda
  • Voldemar Kuslapi kalmukolumn
  • Tõnis Erilaiu lehesaba
  • Tõnis Erilaiu autorikülg
TelliSisene
Otsi
Telli
Ajalugu
  • Eesti
  • Maailm
Väljaanded
  • ÕÕhtuleht
  • EElu
  • SSport
  • NNaine
  • TTervis
  • RRahatarkus
  • LLoodus
  • LLiigume
  • AAjalugu
  • TToidutare
  • KKodu
  • RRistsõna
  • LLaps
Digilehed
  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Käsitöö
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
  • Ristiku Ristsõnad
Olulised
  • Telli
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje
Sotsiaalmeedia
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Rss

Eesti

Tõnis Erilaiu lehesaba | Kuidas Räpina parun 15 620 latikat võlgu jäi (4)

LISA KOMMENTAAR

KOMMENTAARID (4)

  • värskemad
  • parimad
  • vanimad
Juss 10. mai 2021 21:40
Pildil on nurg!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
5
Jäin ka vaatama! 11. mai 2021 07:24
Meil, Omedus, kutsutakse neid "kildudeks"!
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Huvitav jah. 10. mai 2021 08:55
Et just latikad.Oli see mingi ekvivalent? Peipsis ju muud kala ka.Näiteks siig hulga väärtuslikum.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
@täna 14:15 10. mai 2021 14:40
Tohoh!Minu teada rändas soolasiig Peipsist ikka aadlirahva toidulauale.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1

Logo

TOIMETAJA

online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee

facebooktwitteryoutubeinstagramrss
appleandroid
Logo
© AS Õhtuleht Kirjastus
  • Kontakt
  • Reklaam
  • Tellimine
  • Üldtingimused