Maailm

USAs on hukkamiste arv jälle tõusuteel

Pilk inimese silmis, kes teab, et mõne minuti pärast ta sureb... (3)

LISA KOMMENTAAR

Ikkagi kuidas seda nüüd mõista?30. oktoober 2020, 23:47
Võrdlus abordiga on ju täiesti kohatu! Seaduslik, määratud surmanuhtlus kurjategijale, tõendatult sooritatud rakse kuriteo eest ei tohiks olla surmanuhtlusega karistatav ja samalajal VÕIB sündimata last mõrvata? Abort tuleks täielikult keelata samadel alustel nagu siis surmanuhtluse kaotamine! Abort peaks olema lubatud ainult juhul kui loode on pöördumatute kahjustustega, seljuhul vaid võiks abort olla lubatud, terve loote tapmine peaks olema keelatud -nagu selle mittekeelamise pooldajad ometi soovivad, et surmanuhtlus oleks kaotatud! Terve loote tapja peaks vähemalt 25a kinni istuma!
vishay31. oktoober 2020, 00:07
Loode ise valib abordi: https://www.ookeanilainetus.ee/vaimu-sisenemine-inimese-kehasse/ e: võiksite olla kursis eluga pärast surma.
"ohvri lähedased" no on vast pealkiri30. oktoober 2020, 23:39
OHVER ja ilmselt end nõrkemiseni ahastanud lähedased on need, kellepärast sinna kardinatevahele viiakse. Mina arvan, et surmanuhtluse vajalikkuse peaks igalt inimeselt küsima - kui keegi leiab, et see ei ole lahendus, nii ütelgu, see läheb kirja ja kui keegi ütleja ära roimab siis nii ongi, et tegijal silitatakse epad, mina leian, et roimaja tuleks täpselt samamoodi oma elust vabastada nagu ta vabastas oma ohvri.